Dárdai Pál szerint a siker csak egy pillanat

2017. Június 23., Péntek 10:10

Dárdai Pál szerint a siker csak egy pillanat
A magyar válogatott labdarúgó és jelenleg a Hertha BSC vezetőedzője Dárdai Pál kedden azt válaszolta a Mapei Kft. VIP rendezvényén feltett kérdésre, miszerint mi az ő sikerének kulcsa, hogy a folyamatos tanulás és fejlődés.

A siker az csak egy pillanat. Ha hátradőlsz, nem lesz többé. Ahhoz, hogy további sikereid legyenek, ahhoz folyamatosan fejlődnöd és tanulnod kell” – mondta Dárdai Pál.

A zártkörű előadáson Dárdai Pál személyesen osztotta meg tapasztalatait, hogyan tudta Ő csapatait motiválni a pályafutása során. Őszintén beszélt a saját útjáról, sikerének titkáról, fejlődéséről, harcairól, valamint arról, hogy milyen fontos szerepet játszik életében a bizalom és a tisztelet.

Azt is elmondta a beszélgetés során, hogy az ő sikerének 3 kulcsa van: a szülei, a családi háttér, amit a felesége és gyerekei nyújtanak számára, és bizony szerencsére is szükség van az életben, ami számára megadatott.

Vezetőként mindig igyekezett olyan emberekkel körbe venni magát, akikben megbízik és hagyja, hogy mindenki csinálja a dolgát és feladatát. Ami a legfontosabb, hogy szereti és tiszteli a stábja, csapata minden egyes tagját.

 

 

Markovich Béla kérdésére, hogy mit tanácsol a jelenlévő 40 cég vezetőinek, hogyan tudnak igazi csapatot építeni azt válaszolta:

„Légy mindig magabiztos. Olyat kérj a csapatod tagjaitól, amit tudsz, hogy biztosan meg tudnak csinálni, és légy minden körülmények között velük őszinte.”

Számos hasznos dolog, módszer elhangzott még, amit a jelenlévő cégvezetők  átültethetnek  a saját működésükbe, hogy mit kell tenniük ahhoz, hogy az egymás mellett dolgozó embereikből igazi CSAPAT alakuljon ki, és egy elfogadott közös cél felé, egymást segítve, és ne gátolva haladjanak!

„Köszönöm Dárdai Palinak, hogy megtisztelte a rendezvényünket! Egy nagyszerű embert, fantasztikus sportembert és igazi vezetőt ismertünk meg ma közelebbről! – írta Markovich Béla, a Mapei Kft. ügyvezetője a rendezvényt követően facebook oldalán.

Forrás: Totalsport.hu

 

Impresszum | Kapcsolat | Adatvédelem

Az F.M.P. illusztrációit, sajtóanyagait tilos a szerző, illetve az F.M.P. írásbeli engedélye nélküli részben, vagy egészben közölni.
Az F.M.P. a weboldalain megjelenő linkek tartalmáért nem vállal semmilyen felelősséget!

Expedició Sport007 Felix Promotion KPO Az év sportolója

© 2018 totalsport.hu

Ezt olvasta már?

Aktív perceket gyűjtöttek a sztárokAktív perceket gyűjtöttek a sztárok